Menu Premium

Forza Motorsport 6: Apex krijgt open beta in mei

Karim Shehata 28/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder dit jaar kwam naar buiten dat ontwikkelaar Turn 10 werkt aan een Forza 6-versie voor de PC, in de vorm van Forza Motorsport 6: Apex. Deze free-to-play variant van de racegame moet als een volledige ervaring gaan aanvoelen en moet ergens dit jaar in al z’n volledigheid gaan verschijnen op Windows 10. Over precies een week kun je echter al met een deel van de game aan de slag, als je meedoet in de open beta.

Op 5 mei kun je dit jaar dus niet alleen zuipen om de vrijheid te vieren, maar daarna ook thuis ‘veilig’ in een auto stappen op Windows 10. In 4K kun je dan namelijk met 63 Forzavista-auto’s aan de slag, onder meer om 1000 nieuwe gamerscore-punten te halen voor je Xbox Live Achievements. Op 5 mei kun je echter niet meteen aan de slag met een stuurwiel op de PC, maar deze optie wordt later in de beta wel toegevoegd door de ontwikkelaar. Ook wordt er nog veel aan optimalisatie gedaan tijdens de open beta, waardoor de game steeds vloeiender moet gaan draaien op jouw Windows 10-apparaat. Daarnaast worden er later nog opties als het uitschakelen van VSync en een in-app framerate counter toegevoegd.

Naast alle info die je hierboven hebt kunnen lezen, zit er ook een geheel nieuw Race Points-systeem in de game. Dit systeem motiveert je om de assists uit te zetten en zo dus een flinke uitdaging te bieden. Ga jij vanaf 5 mei met je dikke bolide de baan op in Forza Motorsport 6: Apex?

Forza Motorsport 6: Apex krijgt open beta in mei

Forza Motorsport 6: Apex krijgt open beta in mei

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch